Szeretünk közösen alkotni, mert jó együtt lenni, kiegészítjük egymást. Szeretünk fúrni-faragni, mert a munkadarabok kézbevétele, a felületek és a funkció szemünk láttára való alakulása csodálattal tölt el bennünket. Szeretünk alkotni, szép és hasznos dolgokat létrehozni. A szédítően sok lehetőség, ami napjainkban rendelkezésünkre áll inspirált minket arra, hogy ezeket az élményeket megosszuk másokkal is.


Dr. Kónya Panka

Gyógyszerész vagyok, 15 éves tapasztalattal a gyógyszeripar területén. A munkámat szigorú szabályok, rendszerek, elvárások között végzem, ezért hálás vagyok és keresek minden olyan tevékenységet, tapasztalást, találkozást, ami ebből kiragad, magával ragad. Ezt jelenti nekem az Inmage.


Zsombók Imre

Mérnökként tudom mennyire fontos az innovatív gondolkodás, a problémák, feladatok megoldásának kutatása, valamint mekkora örömet okoz egy-egy kihívásokkal teli munka sikere. Kreatív energiáink egyik legjobb hasznosítása, ha szellemi és technikai képességeinket is igénybe tudjuk venni, és az Inmage foglalkozásai ebben nyújtanak segítséget.


Dr. Zöldy Máté

Fejlesztőmérnöki és közgazdasági háttérrel motiválom a körülöttem dolgozókat. Az elmúlt 15 évben dolgoztam Németországban, Magyarországon, beosztottként, vezetőként, mérnökként és fejlesztőként. Az új technológiák alkalmazhatósága, ennek közös felfedezése indított arra, hogy belevágjak az Inmage jelentette lehetőségbe.


Zsombók András – Petya

Gyerekkoromban véletlenek egybeesése miatt kezdtem el programozni: Édesanyám árleszállításon vett egy képes programozási könyvet, a számítógépünket pedig megtaláltuk a BASIC programnyelvet, ami kellett hozzá. Kísérleteztünk, és sok mindent sikerült megcsinálni. Azóta is szeretem az alkotást, legyen szó szoftverről vagy valamilyen kézzelfogható tárgyról.